Reanimatie

Reanimatie redt levens, ook u kunt het leren…

Jaarlijks worden ongeveer 15.000 mensen op straat, werk en thuis, getroffen door een plotselinge hartstilstand. Slechts 5 tot 10 procent overleeft het.
Reanimatie in combinatie met een AED verhoogt het percentage op overleven naar 50 tot 70 procent.
Stelt u zich eens voor als u in zo’n situatie echt kunt helpen.

Reanimeren, iets voor u?

Gezondheidscentrum Noord Limburg biedt reanimatiecursussen aan die door top-instructeurs worden gegeven. Ze beschikken over 20-30 jaar werkervaring op intensive care en hartbewaking.
Vanwege de enorme praktijkervaring van onze instructeurs, krijgt u duidelijke uitleg en les op top-niveau. De groepsgrootte is maximaal 6 personen per instructeur. Bij reanimatiecursussen voor (para-)medici of specifieke groepen, kan desgewenst meer diepgang of specifieke afstemming in het lesprogramma worden geboden.

Deelname vanaf 16 jaar.

Na het volgen van de cursus bent u in staat om te reanimeren met hartmassage, beademing en AED. U krijgt na afloop een officiëel NRR-certificaat dat twee jaar geldig is. Om een geldig certificaat te behouden, en up-to-date te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken, adviseren we om elke twee jaar een herhalingscursus te volgen.
Bent u enthousiast geworden om voorbereid te zijn en is reanimeren iets voor u? Meld u dan nu aan voor onze cursus. We verheugen ons op uw deelname en om onze kennis aan u over te dragen.

Aanmelden en info:
Telefonisch, via 077-398 85 82